Produse pentru cofetarie
Diverse
Diverse Amidon porumb Dozaj variabil Amidon nativ din porumb Alune caramelizate Dozaj variabil Alune caramelizate maruntite pentru decor sau creme Alune padure caramelizate Dozaj variabil Alune de padure intregi de padure caramelizate prajite Arahide decor Dozaj variabil Arahide 2-4 mm, prajite Arahide crude Dozaj variabil Arahide crude coaja Arahide crude decojite Dozaj variabil Arahide decojite […]
Produse decor
Produse decor Cirese confiate Dozaj variabil Cirese rosii confiate Amarene confiate Dozaj variabil Amarene confiate Amarene in sirop confiate Dozaj variabil Amarene in sirop confiate Visine confiate Dozaj variabil Visine confiate Capsuni sos Dozaj variabil Capsuni intregi in sos pentru decor Mix fructe confiate Dozaj variabil Fructe confiate cuburi asortate pentru patiserie , cofetarie Mix […]
Coji tarta – aluat fraged
Coji tarta – aluat fraged Coji tarte floare vanilie Coji vanilie floare D30 /50mm , L14 mm Coji patrate medii cacao Coji patrate cacao Barcute vanilie Barcute mici vanilie 80/35/14mm Barcute cacao Barcute mici cacao 80/35/14 mm Coji patrate vanilie Coji patrate medii vanilie
Arome, Esente, Coloranti, Pastarome
Arome, Esente, Coloranti, Pastarome Aroma geltin caise Dozaj 3-5 % Aroma caise termostabila Aroma gel unt Dozaj 3-5 % Aroma unt termostabila Aroma panetone Dozaj 3% Aroma naturala si identic naturala Aroma migdale Dozaj 1% Aroma migdale Aroma nuca Dozaj 3-5% Aroma nuca termostabila Aroma zmeura Dozaj 3-5 % Aroma zmeura termostabila Pastarom fistic Dozaj […]
Compoturi fructe
Compoturi fructe Compot ananas bucati 3100 brut Ananas bucati in compot Compot ananas felii 3100 brut Ananas felii in compot Compot caise 2650 gr brut Compot caise Coktail fructe 2600 gr brut Compot coktail de fructe pentru prajituri si decor Compot mandarine Compot mandarine pentru prajituri si decor Compot pere 2500 gr brut Compot de […]
Glazuri, Geluri, Fillinguri
Clazuri, Geluri, Fillinguri Gel capsuni Dozaj in functie de aplicatie Glazura capsuni la cald , contine fruct 60% Glazura mirror caramel Dozaj variabil Glazura caramel mirror la rece Glazura mirror ciocolata Dozaj variabil Glazura ciocolata mirror la rece Mirror ciocolata alune Dozaj variabil Glazura ciocolata alba pentru glazurare Mirror ciocolata neagra Dozaj variabil Glazura ciocolata […]
Fondant, Icing, Pasta Zahar, Marzipan
Fondant, Icing, Pasta Zahar, Marzipan Fondant soft Pasta alba cu luciu deosebit pentru acoperire Fondant extra Pasta densa de culoare alba Princess Paste Pasta de zahar alba cu unt de cacao pentru figurine si acoperit torturile Icing Covapaste Pasta de zahar alba pentru imbracat torturi Icing alb Odense Pasta vascoasa zaharoasa pentru acoperirea torturilor si […]
Creme ready to use
Creme ready to use Cremirca vanilie Dozaj variabil Crema gata de utilizat termostabila de vanilie pentru cofetarie , patiserie Cremirca ciocolata Dozaj variabil Crema gata de utilizat termostabila de ciocolata pentru cofetarie , patiserie Cremento filling cacao Dozaj variabil Crema gata de utilizat termostabila de cacao pentru cofetarie, patiserie
Crema instant
Crema instant Mella cream Dozaj 0, 350 gr produs / 1 L apa Crema Krem vip Dozaj conform retetei Crema instant de vanilie la rece Crema E Krem Dozaj 400 gr + 1 L apa Crema instant de vanilie Crema Brulee 70 gr + 250 gr lapte + 200 gr frisca Crema brulee
Fonduri Frisca
Fonduri Frisca D’elicatesse portocale Dozaj 200gr+ 300 ml apa + 1 L frisca Stabilizator pentru frisca cu aroma de portocale D’elicatesse coacaze negre Dozaj 200 gr + 300 ml apa + 1 L frisca Stabilizator pentru frisca cu aroma coacaze D’elicatesse choco mint Dozaj 200 gr + 300 ml apa + 1 L frisca Stabilizator […]
Lapte praf Lactoza
Lapte praf Lactoza Lapte praf 1,5 % Dozaj 95 gr lapte praf + 940 gr apa pentru obtinerea 1 L lapte degresat Lapte praf degresat , uscat prin pulverizare Lapte praf 26%-14 Dozaj in functie de aplicatie Lapte praf grasime 26% proteina 14 Lapte praf 26%-20 Dozaj in functie de aplicatie Lapte praf grasime […]
Creme si umpluturi ciocolata
Creme si umpluturi ciocolata Crema Anamia termo Crema de cacao termostabila pentru cofetarie Crema Anamia Crema tartinabila cu pasta de alune Cukicrem Gjanduia Crema de alune pentru patiserie si cofetarie inainte de coacere Cukicrem cacao Crema de cacao pentru patiserie si cofetarie inainte de coacere Baton stick ciocolata Baton ciocolata termo 8 gr/buc pentru croissante […]
Produse de ciocolata si Cuverturi
Produse de ciocolata si Cuverturi Banuti Delicia Cuvertura neagra banuti pentru cofetarie Banuti Mareea Cuvertura alba banuti pentru cofetarii Crema ciocolata Crema ciocolata Fogel Ciocolata alba Reno bianco Ciocolata reala cu extract natural de vanilie masa cacao 38-40% Ciocolata Reno latte Ciocolata de lapte pentru cofetarie masa cacao 34% Ciocolata neagra Reno Fondante Ciocolata pura […]
Emulgatori Cofetarie
Emulgatori Cofetarie Emulgator Pfhanl AN Dozaj 20% Emulgatori pentru aluaturi dospite , creste termenul de valabilitate si regleaza porozitatea Emulgator Pfhanl MY Dozaj 10-15% Emulgator pentru blaturi si foi rulada , a checurilor Svelto Emulgator pentru blaturi si foi rulada , checuri
Umpluturi Cozonac
Umpluturi Cozonac Umplutura mac 1 Kg umplutura + 500 ml apa+100 gr pesmet Umplutura de cozonac cu un continut de 40% mac Umplutura nuca eco 1 kg. umplutura +0,3 kg pesmet+0,5 L apa Umplutura pentru cozonac , aluat danez Umplutura nuca 40% 1 kg umplutura +450 ml apa Umplutura de nuca cu un continut de […]
Gem, Marmelada
Gem, Marmelada Marmelada zmeura Dozaj im functie de reteta Marmelada zmeura Marmelada multifruct Dozaj im functie de reteta Marmelada asortata termostabila pentru patiserie -cofetarie Marmelada caise Dozaj im functie de reteta Marmelada caise – Marmelada de caise termostabila pentru patiserie cofetarie , fruct 35% Pasta caise” La minut” Dozaj im functie de reteta Este un […]
Umpluturi sarate termostabile
Umpluturi sarate termostabile Umplutura legume si tomato Sos tiganesc cu legume
Umpluturi termostabile cofetarie patiserie gata de folosit
Umpluturi termostabile cofetarie patiserie gata de folosit Umplutura caise Inventis Dozaj in functie de reteta Umplutura termostabila de caise pentru cofetarie patiserie , contine minim 31% fruct Umplutura fructe de padure Inventis Dozaj in functie de reteta Umplutura termostabila de fructe padure pentru cofetarie – patiserie , contine min 31% fruct Umplutura mere Inventis Dozaj […]
Margarine, Grasimi
Margarine, Grasime Margarina Accento creme Margarina vegetala cu un continut de grasime 80% destinata prepararii cremelor in cofetarie cat si a aluaturilor fine in brutarii Margarina Accento foietaj 80% Margarina vegetala cu un continut de grasime de 80% pentru aluat de foietaj placa 2 kg Margarina Accento foietaj 70% Margarina vegetala cu un continut de […]
Premixuri cofetarie, Patiserie
Premixuri cofetarie, Patiserie Premix Blank Meringue Dozaj 1 kg produs +0,25 L apa Premix pulverulent bezea Premix crocante In functie de aplicatie Amestec de baza pentru obtinerea florentinelor si a deserturilor tip krantz Premix mella muffin choc Dozaj conform retetei Premix pentru checuri , pandispanuri, briose cu ciocolata Premix mella mufin ruhr Dozaj conform retetei […]
Amelioratori Patiserie
Amelioratori Patiserie Ameliorator polarmix Dozaj 0.5- 1 % Ameliorator produse congelate Ameliorator supermagimix albastru Dozaj recomandat – 0,50% Ameliorator pentru fainurile medii , gluten >24%, deformare 9-12 mm Ameliorator Xpert Plus Dozaj 0,2-3% Complex anti mucegaiuri , pentru produse ambalate
Drojdie proaspata
Drojdie proaspata Drojdie Fala Blue 500 gr Dozaj 1-4% Drojdie proaspata 500 gr/calup , substanta uscata 34% Drojdie Fala Industrie 5 kg Dozaj recomandat 1-4 % Drojdie proaspata 5 kg /calup