Produse pentru panificatie
Drojdie proaspata
Drojdie proaspata Drojdie Fala Blue 500 gr Dozaj 1-4% Drojdie proaspata 500 gr/calup , substanta uscata 34% Drojdie Fala Industrie 5 kg Dozaj recomandat 1-4 % Drojdie proaspata 5 kg /calup
Emulgatori Patiserie
Emulgatori Patiserie Emulgator pfhanel AN Dozaj 20% Emulgator pentru aluaturi dospite , creste termenul de valabilitate si regleaza porozitarea Ulei palmier Dozaj in functie de aplicatie Ulei natural 100% palmier , pentru prajituri , uns tavi Ulei Divizor Dozaj in functie de aplicatie Emulsie 100% vegetala pentru masini de divizat aluat si pentru dispozitive de […]
Margarine, Grasimi
Margarine, Grasime Margarina Accento creme 80% Margarina vegetala cu un continut de grasime 80% destinata prepararii cremelor in cofetaria cat si a aluaturilor fine in brutarii Margarina Accento foietaj 80% Margarina vegetala cu un continut de grasime de 80% pentru aluat de foietaj placa 2kg Margarina Accento foietaj 70% Margarina vegetala cu un continut de […]
Diverse
Diverse Acid citric Dozaj variabil Acid citric Amidon porumb Dozaj variabil Amidon nativ din porumb Cacao alcalina E Dozaj in functie de aplicatie Pudra de cacao inchisa la culoare Cacao alcalina E 10-12% Dozaj in functie de aplicatie Pudra cacao alcalinizata Cacao Gerkens Dozaj in functie de aplicatie Cacao pudra de culoare medie , contine […]
Lapte Praf
Lapte PrafLactoza — Lactoza Lapte praf 1.5% Dozaj 95 gr lapte praf +940 gr apa pentru obtinerea 1 L lapte degresat Lapte praf degresat , uscat prin pulverizare Lapte praf 26%-14 Dozaj in functie de aplicatie Lapte praf grasime 26%- proteina 14 Lapte praf 26%-20 Dozaj in functie de aplicatie Lapte praf grasime 26%- proteina […]
Gem, Marmelada
Gem, Marmelada Marmelada zmeura Dozaj in functie de reteta Marmelada zmeura Marmelada multifruct Dozaj in functie de reteta Marmelada asortata termostabila pentru patiserie -cofetarie Marmelada caise Dozaj in functie de reteta Marmelada caise – Marmelada de caise termostabila pentru patiserie cofetarie , fruct 35% Pasta caise” La minut” Dozaj in functie de reteta Este un […]
Umpluturi ciocolata
Umpluturi ciocolata Crema Anamia termo Dozaj in functie de reteta Crema de cacao termostabila Crema Anamia Dozaj in functie de reteta Crema tartinabila iol cu pasta de alune Cukicrem Gjanduia Dozaj in functie de reteta Crema termostabila alune Baton stick ciocolata Dozaj in functie de reteta Baton ciocolata 8 gr/buc Crema Nociolata Industry Dozaj in […]
Arome, Esente
Arome, Esente Aroma vanilie speciala Dozaj 0,3- 0,5 % Aroma vanilie termostabila Aroma vailie concentrata Dozaj 0,10% Aroma vanilie concentrat , termostabila Aroma lamaie Dozaj 0,3-0,5% Aroma lamaie termostabila Aroma rom Dozaj 0,3-0,5% Aroma rom termostabila Aroma unt Dozaj 0,3-0,5% Aroma unt termostabila Aroma vanilie gel 3-5% Aroma vanilie gel termo Aroma rom gel 3-5% […]
Umpluturi Cozonac
Umpluturi Cozonac Umplutura mac 1 Kg umplutura + 500 ml apa+100 gr pesmet Umplutura de cozonac cu un continut de 40% mac Umplutura nuca eco 1 kg. umplutura +0,3 kg pesmet+0,5 L apa Umplutura pentru cozonac , aluat danez Umplutura nuca 40% 1 kg umplutura +450 ml apa Umplutura de nuca cu un continut de […]
Geluri, fillinguri
Geluri, fillinguri Gel unigel caise Dozaj variabil Gel la cald cu aroma si culoare de caise Gel unigel neutru Dozaj variabil Gel neutru la cald Gel neutru reflecto Dozaj variabil Gel neutru la rece gata de utilizat Filling capsuni Dozaj variabil Umplutura termostabila pentru injectat produse patiserie, cofetarie Filling caramel milky Dozaj variabil Umplutura termostabila […]
Creme redy to use
Creme redy to use Cremirca lamaie Dozaj variabil Crema gata de utilizat termostabila de lamaie pentr cofetarie-patiserie Cremirca vanile Dozaj variabil Crema gata de utilizat termostabila de vanilie pentru cofetarie-patiserie
Umpluturi sarate termostabile
Umpluturi sarate termostabile Umplutura legume si tomato Dozaj variabil Sos tiganesc
Umpluturi termostabile patiserie gata de folosit
Umpluturi termostabile patiserie gata de folosit Umplutura capsuni Glazir Dozaj in functie de reteta Umplutura termostabila capsuni pentru cofetarie – patiserie , contine minim 40% fruct Umplutura caise Glazir Dozaj in functie de reteta Umplutura termostabila de caise pentru cofetarie – patiserie , contine min 60% fruct Umplutura visine economy Glazir Dozaj in functie de […]
Amelioratori Patiserie
Amelioratori Patiserie Ameliorator Paneline Snak 8% Premix pulverulent aluaturi sarate, blat pizza, chifle, batoane, pogacele Ameliorator polarmix 0.5-1% Ameliorator produse congelate Ameliorator supermagimix albastru 0,50% Ameliorator pentru fainurile medii, gluten >24%, deformare 9-12 mm Ameliorator Xpert Pastry 10% Ameliorator pentru patiserie obtinute prin toate procesele tehnologice
Premixuri Patiserie
Premixuri Patiserie Premix cozonac mella special Dozaj 5% Premix pentru obtinerea produselor de tip cozonac cu aroma naturala Premix cozonac mix 10% Premix pentru aluaturi dospite, cozonac Premix cozonac mix 5% 5% Premix pentru. aluaturi dospite , cozonac… Premix ireks croissant 15% Premix pentru obtinerea produselor laminate de tip croissant Premix Kasencuhen tofuma Dozaj conform […]
Produse Decor
Produse Decor Sare decor Dojaz variabil Sare destinata ornarii produselor de brutarie Streumix Dozaj variabil Seminte decor Seminte decor seed mix Dozaj variabil Amestec seminte pentru aluat si decor : fulgi grau, ovaz, floarea soarelui, faina ovaz Premix toping pikanto Dozaj variabil Decor panificatie :fulgi cartofi, mei, ovaz, paprika, chimen, ceapa, usturoi, chilli
Produse din Malt
Produse din Malt Aromamalt dozaj 1-3% Malt din orz in forma pudra (caramel) special pentru aromatizare Maltx70 0,5-3% Faina de malt inchisa la culoare din grau Faina secara Dozaj variabil Faina de secara pentru. fabricarea painii negre
Premixuri de panificatie
Premixuri de panificatie Premix Paneline ciabata 20% Premix pt. obtinerea ciabatei Premix Saxxon cereal 15% Premix destinat obinerii specialitatilor cu seminte Premix Panemix secara 15-20% Premix destinat obtinerii produselor de paine cu secara Premix Paneplus graham 20-50% Premix destinat obtinerii produselor de panificatie tip graham Premix Paneplus multicereal 20-40% Premix destinat obtinerii produselor de panifiactie […]
Amelioratori de Panificatie
AMELIORATORI PANIFICATIE Ameliorator Ireks Avantaj 0.15- 0.2% Ameliorator pentru. obtinerea produselor brutarie din grau Amelioartor Negropan Express 0.1-0.2% Ameliorator pentru fainuri puternice , gluten>22%, defromare 1-5mm Ameliorator Negropan MR 0.1-0.2% Ameliorator enzimatic pt. fainuri cu gluten>24% Amelioartor Negropan MR New 0.15- 0.2% Ameliorator pentru.fainuri puternice, gluten >22 Amelioartor Negropan Super 0.1-0.2% Ameliorator pentru fainuri medii […]