Panificatie


Produse pentru panificatie

Drojdie proaspata

Drojdie proaspata Drojdie Fala Blue 500 gr Dozaj 1-4% Drojdie proaspata 500 gr/calup , substanta uscata  34% Drojdie Fala Industrie  5 kg Dozaj recomandat 1-4 % Drojdie proaspata  5 kg  /calup  

Posted in Cofetarie, Panificatie | Comentariile sunt închise pentru Drojdie proaspata

Emulgatori Patiserie

Emulgatori Patiserie  Emulgator pfhanel AN  Dozaj 20%  Emulgator pentru aluaturi dospite , creste termenul de valabilitate  si regleaza porozitarea  Ulei palmier  Dozaj in functie de aplicatie  Ulei natural 100% palmier , pentru prajituri , uns tavi  Ulei Divizor  Dozaj in functie de aplicatie  Emulsie 100% vegetala pentru masini de divizat aluat si pentru dispozitive de […]

Posted in Panificatie | Comentariile sunt închise pentru Emulgatori Patiserie

Margarine, Grasimi

Margarine, Grasime  Margarina Accento creme 80%  Margarina  vegetala cu un continut de grasime 80% destinata prepararii cremelor in cofetaria cat si a aluaturilor fine in brutarii  Margarina Accento foietaj 80%  Margarina vegetala cu un continut de grasime de 80% pentru aluat de foietaj placa 2kg  Margarina Accento foietaj 70%  Margarina vegetala cu un continut de […]

Posted in Panificatie | Comentariile sunt închise pentru Margarine, Grasimi

Diverse

 Diverse  Acid citric  Dozaj variabil  Acid citric  Amidon porumb  Dozaj variabil  Amidon nativ din porumb  Cacao alcalina E  Dozaj in functie de aplicatie  Pudra de cacao inchisa la culoare  Cacao alcalina E 10-12%  Dozaj in functie de aplicatie  Pudra cacao alcalinizata  Cacao Gerkens  Dozaj in functie de aplicatie  Cacao pudra de culoare medie , contine […]

Posted in Panificatie | Comentariile sunt închise pentru Diverse

Lapte Praf

Lapte PrafLactoza — Lactoza  Lapte praf 1.5%  Dozaj 95 gr lapte praf +940 gr apa pentru obtinerea 1 L lapte degresat   Lapte praf degresat , uscat prin pulverizare  Lapte praf 26%-14  Dozaj in functie de aplicatie  Lapte praf grasime 26%- proteina 14  Lapte praf 26%-20  Dozaj in functie de aplicatie  Lapte praf grasime 26%- proteina […]

Posted in Panificatie | Comentariile sunt închise pentru Lapte Praf

Gem, Marmelada

Gem, Marmelada  Marmelada zmeura  Dozaj in functie de reteta  Marmelada zmeura  Marmelada multifruct  Dozaj in functie de reteta  Marmelada asortata termostabila pentru patiserie -cofetarie  Marmelada caise  Dozaj in functie de reteta   Marmelada caise – Marmelada de caise  termostabila pentru patiserie cofetarie , fruct 35%  Pasta caise” La minut”  Dozaj in functie de reteta  Este un […]

Posted in Panificatie | Comentariile sunt închise pentru Gem, Marmelada

Umpluturi ciocolata

Umpluturi ciocolata  Crema  Anamia termo  Dozaj in functie de reteta  Crema de cacao termostabila  Crema Anamia  Dozaj in functie de reteta  Crema tartinabila iol cu pasta de alune  Cukicrem Gjanduia  Dozaj in functie de reteta  Crema  termostabila alune  Baton stick ciocolata  Dozaj in functie de reteta  Baton  ciocolata 8 gr/buc  Crema Nociolata Industry  Dozaj in […]

Posted in Panificatie | Comentariile sunt închise pentru Umpluturi ciocolata

Arome, Esente

 Arome, Esente  Aroma vanilie speciala  Dozaj 0,3- 0,5 %  Aroma vanilie termostabila  Aroma vailie concentrata  Dozaj 0,10%  Aroma vanilie concentrat , termostabila  Aroma lamaie  Dozaj 0,3-0,5%  Aroma lamaie termostabila  Aroma rom  Dozaj 0,3-0,5%  Aroma rom termostabila  Aroma unt  Dozaj 0,3-0,5%  Aroma unt termostabila  Aroma vanilie gel  3-5%  Aroma vanilie gel termo  Aroma rom gel  3-5% […]

Posted in Panificatie | Comentariile sunt închise pentru Arome, Esente

Umpluturi Cozonac

 Umpluturi Cozonac  Umplutura mac  1 Kg umplutura + 500 ml apa+100 gr pesmet  Umplutura de cozonac cu un continut de 40% mac  Umplutura nuca eco  1 kg. umplutura +0,3 kg pesmet+0,5 L apa  Umplutura pentru cozonac , aluat danez  Umplutura nuca 40%  1 kg umplutura +450 ml apa  Umplutura de nuca cu un continut de […]

Posted in Panificatie | Comentariile sunt închise pentru Umpluturi Cozonac

Geluri, fillinguri

 Geluri, fillinguri  Gel unigel  caise  Dozaj variabil  Gel la cald cu aroma si culoare de caise  Gel unigel neutru  Dozaj variabil  Gel neutru la  cald  Gel neutru reflecto  Dozaj variabil  Gel neutru la rece  gata de utilizat  Filling capsuni  Dozaj variabil  Umplutura termostabila pentru injectat produse patiserie, cofetarie  Filling caramel milky  Dozaj variabil  Umplutura  termostabila […]

Posted in Panificatie | Comentariile sunt închise pentru Geluri, fillinguri

Creme redy to use

 Creme redy to use  Cremirca lamaie  Dozaj variabil  Crema gata de utilizat termostabila de lamaie pentr cofetarie-patiserie  Cremirca vanile  Dozaj variabil  Crema gata de utilizat termostabila de vanilie pentru  cofetarie-patiserie

Posted in Panificatie | Comentariile sunt închise pentru Creme redy to use

Umpluturi sarate termostabile

Umpluturi sarate termostabile Umplutura legume si tomato Dozaj variabil Sos tiganesc

Posted in Panificatie | Comentariile sunt închise pentru Umpluturi sarate termostabile

Umpluturi termostabile patiserie gata de folosit

 Umpluturi termostabile patiserie gata de folosit  Umplutura capsuni Glazir  Dozaj in functie de reteta  Umplutura  termostabila capsuni pentru cofetarie – patiserie , contine minim 40% fruct  Umplutura caise Glazir  Dozaj in functie de reteta  Umplutura termostabila de caise pentru cofetarie – patiserie , contine min 60% fruct  Umplutura visine economy Glazir  Dozaj in functie de […]

Posted in Panificatie | Comentariile sunt închise pentru Umpluturi termostabile patiserie gata de folosit

Amelioratori Patiserie

Amelioratori Patiserie  Ameliorator Paneline Snak  8%  Premix pulverulent aluaturi sarate, blat pizza, chifle, batoane, pogacele  Ameliorator polarmix  0.5-1%  Ameliorator produse congelate  Ameliorator supermagimix albastru  0,50%  Ameliorator pentru fainurile medii, gluten >24%, deformare 9-12 mm  Ameliorator Xpert Pastry  10%  Ameliorator pentru patiserie obtinute prin toate procesele tehnologice

Posted in Panificatie | Comentariile sunt închise pentru Amelioratori Patiserie

Premixuri Patiserie

Premixuri Patiserie  Premix cozonac mella special  Dozaj  5%  Premix  pentru obtinerea produselor de tip cozonac cu aroma  naturala  Premix cozonac mix  10%  Premix pentru aluaturi dospite, cozonac  Premix cozonac mix 5%  5%  Premix pentru. aluaturi dospite , cozonac…  Premix ireks croissant  15%  Premix pentru obtinerea produselor  laminate de tip croissant  Premix Kasencuhen  tofuma  Dozaj conform […]

Posted in Panificatie | Comentariile sunt închise pentru Premixuri Patiserie

Produse Decor

 Produse Decor  Sare decor  Dojaz  variabil Sare destinata ornarii produselor de  brutarie  Streumix  Dozaj  variabil  Seminte decor  Seminte decor seed mix  Dozaj variabil  Amestec seminte pentru aluat si decor : fulgi grau, ovaz, floarea soarelui, faina ovaz  Premix toping pikanto  Dozaj variabil  Decor panificatie :fulgi cartofi, mei, ovaz, paprika, chimen, ceapa, usturoi, chilli

Posted in Panificatie | Comentariile sunt închise pentru Produse Decor

Produse din Malt

Produse din Malt  Aromamalt dozaj 1-3%  Malt din orz in forma pudra (caramel) special pentru aromatizare  Maltx70  0,5-3%  Faina de malt inchisa la culoare din grau  Faina secara  Dozaj variabil Faina de secara  pentru. fabricarea  painii negre

Posted in Panificatie | Comentariile sunt închise pentru Produse din Malt

Premixuri de panificatie

Premixuri de panificatie Premix Paneline ciabata 20% Premix pt. obtinerea ciabatei Premix Saxxon cereal 15% Premix destinat obinerii specialitatilor cu seminte Premix Panemix secara 15-20% Premix destinat obtinerii produselor de paine cu secara Premix Paneplus graham 20-50% Premix destinat obtinerii produselor de panificatie tip graham Premix Paneplus multicereal 20-40% Premix destinat obtinerii produselor de panifiactie […]

Posted in Panificatie | Comentariile sunt închise pentru Premixuri de panificatie

Amelioratori de Panificatie

AMELIORATORI PANIFICATIE Ameliorator Ireks Avantaj 0.15- 0.2% Ameliorator pentru. obtinerea produselor brutarie din grau Amelioartor Negropan Express 0.1-0.2% Ameliorator pentru fainuri puternice , gluten>22%, defromare 1-5mm Ameliorator Negropan MR 0.1-0.2% Ameliorator enzimatic pt. fainuri cu gluten>24% Amelioartor Negropan MR New 0.15- 0.2% Ameliorator pentru.fainuri puternice, gluten >22 Amelioartor Negropan Super 0.1-0.2% Ameliorator pentru fainuri medii […]

Posted in Panificatie | Comentariile sunt închise pentru Amelioratori de Panificatie