Glazuri, Geluri, Fillinguri

Clazuri, Geluri, Fillinguri
Gel capsuni Dozaj in functie de aplicatie Glazura capsuni la cald , contine fruct  60%
Glazura mirror caramel Dozaj variabil Glazura caramel mirror la rece
Glazura  mirror ciocolata Dozaj variabil Glazura ciocolata mirror la rece
Mirror ciocolata  alune Dozaj variabil Glazura ciocolata  alba pentru glazurare
Mirror ciocolata  neagra Dozaj variabil Glazura  ciocolata neagra
Mirror extra dark Dozaj variabil Glazura  ciocolata amaruie
Gel caramel Dilutie apa 20% Gel mirror caramel pentru barotat la rece
Gel ciocolata Dilutie  apa 20% Gel mirror ciocolata pentru barotat la rece
Gel lamaie Dilutie apa  20% Gel mirror lamaie  pentru barotat  la rece
Gel portocale Dilutie  apa 20% Gel mirror  portocale pentru barotat la rece
Gel visine limpo Dilutie apa 20% Gel mirror pentru cofeterie la rece
Gel alb vanilie limpo Dilutie  apa 20% Gel mirror alb pentru cofetarie la rece
Filling capsuni Dozaj variabil Umplutura termostabila  pentru injectat  produse patiserie , cofetarie
Filling caramel milky Dozaj variabil Umplutura termostabila pentru injectat produse patiserie , cofetarie
Filling tiramisu Dozaj variabil Umplutura termostabila  pentru injectat produse patiserie , cofetarie
Filling zmeura Dozaj variabil Umplutura termostabila pentru injectat produse patiserie , cofetarie
Gel silver capsuni , zmeura Dilutie  apa 10% Gel la rece  capsuni  ,  zmeura pentru cofetarie sau pentru inghetata  ca topping
Gel silver  caramel , kiwi , natural , orange Dilutie apa  10% Gel la rece  pentru cofetarie sau pentru inghetata ca toping
Glazura alba Dozaj variabil Gel mirror alb pentru cofetarie la rece
Glazura cacao Dozaj variabil Gel mirror  cacao pentru  cofetarie la rece
Glazura caramel Dozaj variabil Gel mirror pentru galzurat la rece
Glazura kiwi Dozaj variabil Gel mirror kiwi pentru barotat la rece cu pulpa
Glazura portocale Dozaj variabil Gel miror  portocale pentru barotat  la rece  cu pulpa