Umpluturi termostabile cofetarie patiserie gata de folosit

Umpluturi termostabile cofetarie patiserie gata de folosit
Umplutura caise Inventis Dozaj in functie de reteta Umplutura termostabila de caise pentru cofetarie  patiserie , contine minim 31% fruct
Umplutura fructe de padure Inventis Dozaj in functie de reteta Umplutura termostabila  de fructe padure  pentru  cofetarie – patiserie , contine min 31% fruct
Umplutura mere Inventis Dozaj in functie de reteta Umplutura termostabila de mere pentru cofetarie patiserie, contine minim 39% fruct
Umplutura visine Inventis Dozaj in functie de reteta Umplutura termostabila de visine pentru cofetarie patiserie , contine minim 40% fruct
Umplutura caise Ingredia Dozaj in functie de reteta Umplutura termostabila de caise pentru cofetarie patiserie , contine minim 65% fruct
Umplutura capsuni Ingredia Dozaj in functie de reteta Umplutura termostabila  de capsuni pentru cofetarie patiserie , contine minim 40% fruct
Umplutura fructe de padure Ingredia Dozaj in functie de reteta Umplutura termostabila de fructe de padure  pentru  cofetarie  patiserie , contine minim 40% fruct
Umplutura mere Ingredia Dozaj in functie de reteta Umplutura termostabila de  mere pentru cofetarie patiserie , contine min 80% fruct
Umplutura visine Ingredia Dozaj in functie de reteta Umplutura  termostabila de visine  pentru cofetarie patiserie , contine minim 40% fruct
Umplutura visine Super Dozaj in functie de reteta Umplutura termostabila  cu visine 55%
Umplutura capsuni Glazir Dozaj in functie de reteta Umplutura termostabila  capsuni  pentru cofetarie  patiserie , contine minim 40% fruct
Umplutura caise Glazir Dozaj in functie de reteta Umplutura termostabila de caise pentru  cofetarie patiserie , contine minim 60% fruct
Umplutura visine economy Glazir Dozaj in functie de reteta umplutura  termostabila de visine  pentru cofetarie patiserie , contine minim 30% fruct
Umplutura visine premium Glazir Dozaj in functie de reteta Umplutura termostabila de visine  pentru cofetarie patiserie , contine minim 80% fruct
Umplutura  zmeura Glazir Dozaj in functie de reteta Umplutura termostabila  de zmeura pentru cofetarie  patiserie , contine min 38% fruct
Umplutura fructe padure Glazir Dozaj in functie de reteta Umplutura termostabila fructe de padure pentru  cofetarie patiserie , contine minim 38% fruct
Umplutura mere premium Dozaj in functie de reteta Umplutura termostabila  de mere pentru cofetarie  patiserie
Umplutura dovleac Dozaj in functie de reteta Umplutura termostabila de dovleac pentru cofetarie patiserie , contine minim 40% dovleac
Umplutura ananas Dozaj in functie de reteta Umplutura termostabila de ananas
Crema Strudella Glazir Dozaj in functie de reteta Umplutura termostabila de visine  pentru cofetarie  patiserie , contine minim 65% fruct
Umplutura smochine Dozaj in functie de reteta Umplutura termostabila de smochine
Umplutura piersici Dozaj in functie de reteta Umplutura termostabila piersici , contine 45% fruct
Umplutura portocale Dozaj in functie de reteta Umplutura termostabila portocale , contine 45% fruct