Umplutura caise Inventis |
Dozaj in functie de reteta |
Umplutura termostabila de caise pentru cofetarie patiserie , contine minim 31% fruct |
Umplutura fructe de padure Inventis |
Dozaj in functie de reteta |
Umplutura termostabila de fructe padure pentru cofetarie – patiserie , contine min 31% fruct |
Umplutura mere Inventis |
Dozaj in functie de reteta |
Umplutura termostabila de mere pentru cofetarie patiserie, contine minim 39% fruct |
Umplutura visine Inventis |
Dozaj in functie de reteta |
Umplutura termostabila de visine pentru cofetarie patiserie , contine minim 40% fruct |
Umplutura caise Ingredia |
Dozaj in functie de reteta |
Umplutura termostabila de caise pentru cofetarie patiserie , contine minim 65% fruct |
Umplutura capsuni Ingredia |
Dozaj in functie de reteta |
Umplutura termostabila de capsuni pentru cofetarie patiserie , contine minim 40% fruct |
Umplutura fructe de padure Ingredia |
Dozaj in functie de reteta |
Umplutura termostabila de fructe de padure pentru cofetarie patiserie , contine minim 40% fruct |
Umplutura mere Ingredia |
Dozaj in functie de reteta |
Umplutura termostabila de mere pentru cofetarie patiserie , contine min 80% fruct |
Umplutura visine Ingredia |
Dozaj in functie de reteta |
Umplutura termostabila de visine pentru cofetarie patiserie , contine minim 40% fruct |
Umplutura visine Super |
Dozaj in functie de reteta |
Umplutura termostabila cu visine 55% |
Umplutura capsuni Glazir |
Dozaj in functie de reteta |
Umplutura termostabila capsuni pentru cofetarie patiserie , contine minim 40% fruct |
Umplutura caise Glazir |
Dozaj in functie de reteta |
Umplutura termostabila de caise pentru cofetarie patiserie , contine minim 60% fruct |
Umplutura visine economy Glazir |
Dozaj in functie de reteta |
umplutura termostabila de visine pentru cofetarie patiserie , contine minim 30% fruct |
Umplutura visine premium Glazir |
Dozaj in functie de reteta |
Umplutura termostabila de visine pentru cofetarie patiserie , contine minim 80% fruct |
Umplutura zmeura Glazir |
Dozaj in functie de reteta |
Umplutura termostabila de zmeura pentru cofetarie patiserie , contine min 38% fruct |
Umplutura fructe padure Glazir |
Dozaj in functie de reteta |
Umplutura termostabila fructe de padure pentru cofetarie patiserie , contine minim 38% fruct |
Umplutura mere premium |
Dozaj in functie de reteta |
Umplutura termostabila de mere pentru cofetarie patiserie |
Umplutura dovleac |
Dozaj in functie de reteta |
Umplutura termostabila de dovleac pentru cofetarie patiserie , contine minim 40% dovleac |
Umplutura ananas |
Dozaj in functie de reteta |
Umplutura termostabila de ananas |
Crema Strudella Glazir |
Dozaj in functie de reteta |
Umplutura termostabila de visine pentru cofetarie patiserie , contine minim 65% fruct |
Umplutura smochine |
Dozaj in functie de reteta |
Umplutura termostabila de smochine |
Umplutura piersici |
Dozaj in functie de reteta |
Umplutura termostabila piersici , contine 45% fruct |
Umplutura portocale |
Dozaj in functie de reteta |
Umplutura termostabila portocale , contine 45% fruct |