Umpluturi termostabile patiserie gata de folosit |
Umplutura capsuni Glazir |
Dozaj in functie de reteta |
Umplutura termostabila capsuni pentru cofetarie – patiserie , contine minim 40% fruct |
Umplutura caise Glazir |
Dozaj in functie de reteta |
Umplutura termostabila de caise pentru cofetarie – patiserie , contine min 60% fruct |
Umplutura visine economy Glazir |
Dozaj in functie de reteta |
Umplutura termostabila de visine pentru cofetarie- patiserie , contine minim 30% fruct |
Umplutura visine premium Glazir |
Dozaj in functie de reteta |
Umplutura termostabila de visine pentru cofetarie – patiserie , contine minim 80% fruct |
Umplutura zmeura Glazir |
Dozaj in functie de reteta |
Umplutura termostabila de zmeura pentru. cofetarie – patiserie , contine minim 38% fruct |
Crema Strudella Glazir |
Dozaj in functie de reteta |
Umplutura termostabila de visine pentrucofetarie-patiserie , contine minim 65% fruct |
Umplutura smochine |
Dozaj in functie de reteta |
Umplutura termostabila de smochine |
Umplutura fructe padure Glazir |
Dozaj in functie de reteta |
Umplutura termostabila fructe padure pentru cofetarie-patiserie , contine minim 38% fruct |
Umplutura mere premium |
Dozaj in functie de reteta |
Umplutura termostabila mere pentru cofetarie- patiserie |
Umplutura dovleac |
Dozaj in functie de reteta |
Umplutura termostabila de dovleac pentru cofetarie-patiserie , contine minim 40%dovleac |
Umplutura ananas |
Dozaj in functie de reteta |
Umplutura termostabila de ananas |
Umplutura caise Inventis |
Dozaj in functie de reteta |
Umplutura termostabila de caise pentru cofetarie-patiserie, contine minim 31%fruct |
Umplutura fructe de padure Inventis |
Dozaj in functie de reteta |
Umplutura termostabila de fructe de padure pentru cofetarie- patieserie ,contine minim 31% fruct |
Umplutura mere Inventis |
Dozaj in functie de reteta |
Umplutura termostabila de mere pentru cofetarie-patiserie , contine minim 39% fruct |
Umplutura visine Inventis |
Dozaj in functie de reteta |
Umplutura termostabila de visine pentru cofetarie-patiserie , contine minim 40% fruct |
Umplutura caise Morase |
Dozaj in functie de reteta |
Umplutura termostabila de caise pentru cofetarie-patiserie , contine minim 65% fruct |
Umplutura capsuni Morase |
Dozaj in functie de reteta |
Umplutura termostabila de capsuni pentru cofetarie -patiserie , contine minim 40% fruct |
Umplutura fructe de padure Morase |
Dozaj in functie de reteta |
Umplutura termostabila de fructe padure pentru cofetarie-patiserie, contine minim 40% fruct |
Umplutura mere Morase |
Dozaj in functie de reteta |
Umplutura termostabila mere pentr cofetarie -patiserie , contine minim 80% fruct |
Umplutura visine Morase |
Dozaj in functie de reteta |
Umplutura termostabila visine pentru cofetarie-patiserie , contine minim 40% fruct |
Umplutura visine Super |
Dozaj in functie de reteta |
Umplutura termostabila cu visine 55% |
Umplutura piersici |
Dozaj in functie de reteta |
Umplutura termostabila piersici, contine 45% fruct |
Umplutura portocale |
Dozaj in functie de reteta |
Umplutura termostabila portocale , contine 45%fruct |